Medzinárodné právo a bezpilotné lietadlá - Klenka, Michal
Problematika systémov diaľkovo pilotovaných lietadiel, ich možné využitie na komerčné a nekomerčné účely. Medzinárodné humanitárne právo ako aj extrateritoriálny výkon jurisdikcie.