Detskí vojaci ako (stále) aktuálny problém medzinárodného práva - Pyteľová, Klaudia, 1985-
Medzery medzinárodnoprávnej úpravy, nejednoznačnosť a rozporuplnosť niektorých ustanovení medzinárodnoprávnych nástrojov upravujúcich status detského vojaka. Analýza medzinárodnoprávnych nástrojov v predmetnej otázke (problém detských vojakov – s tým, že detských vojakov chápeme ako obete, nie ako páchateľov).