Daňové reformy a opatrenia v oblasti daní v štátoch Vyšehradskej štvorky - výber - Schultzová, Anna
Daňové reformy štátov V4 realizované v súvislosti s prístupovým procesom do EÚ. Daňové reformy a opatrenia štátov V4 v oblasti daní v predkrízovom a pokrízovom období. Prehľad najvýznamnejších stabilizačných daňových opatrení prijatých v krajinách V4. Vplyv daňových opatrení na mieru zamestnanosti. Vývoj miery zamestnanosti v krajinách V4 a EÚ 28.