Korupcia vo vzťahu k zahraničným verejným činiteľom - Korgo, Dušan
Problematika súčasného trestnoprávneho riešenia korupcie v Slovenskej republike. Korupcia z hľadiska celospoločenského významu a jej trestnoprávne riešenia a výskyt na Slovensku potvrdený štatistickými ukazovateľmi.