Kariérne poradenstvo a rozvoj zamestnancov v organizácii - Marhefková, Anna, 1967-
Definovanie keriérneho poradenstva v organizácii. Povinnosť zamestnávateľa starať sa o ďalšie vzdelávanie a rozvoj zamestnancov. Koncipovanie rozvoja kariérneho poradenstva. Vzdelávanie a rozvoj manažérov.