Teoretické východiská konkurencie a súťaživosti - Tokárová, Mária
Súťažná politika ako základný prvok zabezpečujúci fungovanie voľného trhu. Konkurenčné prostredie – významné koncepcie a školy, ktoré ovplyvnili a ovplyvňujú konkurenciu a súťaživosť.