Konkurencieschopnosť podniku dosahovaná prostredníctvom dobrovoľných nástrojov environmentálnej politiky - Boorová, Brigita, 1979-
Environmentálna politika. Projekty, opatrenia a programy environmentálnej politiky SR. Dobrovoľné nástroje environmentálnej politiky. Ecolabelling - environmentálne označovanie produktov alebo služieb. Environmentálne vhodný produkt. Environmentálna značka EÚ.