O súčasnej situácii v slovenskej právnej normotvorbe - Kukliš, Peter
Rámec právnej normotvorby. Pramene práva. Úprava tvorby právnych predpisov. Zbierka zákonov. Referendum a normotvorba. Aproximačné nariadenie.