Zabezpečovacie opatrenia v novom civilnom sporovom procese - vybrané problémy - Džačár, Ľubomír
Dňa 1. júla 2016 nadobudol účinnosť nový procesný predpis upravujúci sporové civilné konanie (zákon č. 160/2015 Z.z. Civilný sporový poriadok) a spolu s ďalšími dvoma rekodifikáciami nahradil Občiansky súdny poriadok (zákon č. 99/1963 Zb. Občiansky súdny poriadok).