Influence of Solvency II on valuing process of technical reserves and its disclosure in the financial statements according to IAS/IFRS - Katríková, Daniela
Poisťovacie spoločnosti ako špeciálny druh finančných subjektov. Hodnotenie aktív a pasív. Neistota pri oceňovaní technických rezerv poisťovní. Solvency II a európsky poistný trh. Účtovníctvo a vykazovanie poisťovní podľa IFRS.