Zavřete tu banku do vězení! - Januš, Jan
Trestná zodpovednosť právnických osôb – a tak i bánk, poisťovní, zaisťovní a ďalších finančných inštitúcií. Najzásadnejšie zmeny v pravidlách o trestnej zodpovednosti právnických osôb v Českej rebublike.