Vývoj počtu podnikateľov - fyzických osôb v Slovenskej republike - Stričík, Michal, 1969-
Zhodnotenie kvantitatívnej stránky vývoja podnikateľských subjektov fyzických osôb podnikateľov na Slovensku so zameraním na jednotlivé skupiny vyplývajúce z platnej legislatívy, ktorími sú živnostníci, samostatne hospodáriaci roľníci a slobodné povolania.