Výmenné relácie v zahraničnom obchode a stupeň otvorenosti krajín V4 a Európskej únie - Petrovčiková, Katarína, 1977-
Ukazovatele otvorenosti ekonomík krajín a výmenných relácií v zahraničnom obchode. Stupeň otvorenosti a výmenné relácie v zahraničnom obchode. Zhodnotenie aktuálneho stavu otvorenosti krajín V4 a krajín EÚ 28 ako celku z pohľadu ich otvorenosti a charakteristike výmenných relácií.