Podniky poskytujúce sociálne služby v Košickom samosprávnom kraji z pohľadu starnutia populácie - Liptáková, Erika
Analýza štruktúry poskytovateľov sociálnych služieb určeným seniorom v Košickom samosprávnom kraji.