SME a banky? Klíčem k úspěchu je automatizace a digitalizace - Sobková, Martina
Potenciál v sektore SME pre banky, kľúčom ktorého je využitie automatizácie a digitalizácie obchodných a interných procesov. Kroky, ktoré by mali banky podniknúť pokiaľ chcú zefektívniť bankovníctvo pre SME klientelu.