Komparácia účtovnej závierky vybraného podniku s účtovnou závierkou príspevkovej organizácie - Nižníková, Zuzana, 1986-
Porovnanie účtovnej závierky vybranej spoločnosti s účtovnou závierkou príspevkovej organizácie