Manažérstvo výroby vo výrobnom podniku - Bosák, Martin, 1967-
Každý podnik by sa mal starať o spokojnosť zákazníkov vyrábaním kvalitných produktov. Vyrobiť požadovaný kvalitný produkt môže jedine efektívnym výrobným procesom, ktorý je potrebné neustále zlepšovať. Často používanou metódou pre zlepšovanie efektivity výrobného procesu je analýza hodnotového toku. Metóda Lean Production v spoločnosti Toyota.