Meranie výkonnosti podniku so zameraním na vertikálnu a horizontálnu analýzu - Lukáč, Jozef, 1991-
Horizontálna a vertikálna analýza konkrétneho podniku ako nástroja pre určenie trendov v čase, ale aj percentuálneho zastúpenia jednotlivých položiek výkazov na celkovej sume majetku a zdrojov krytia majetku, či výnosov a nákladov.