Priemerný zárobok na pracovnoprávne účely a jeho použitie v aplikačnej praxi - Švaňová, Martina
Vysvetlenie pojmov: rozhodujúce obdobie, zúčtovaná mzda, odpracované obdobie. Výpočet priemerného zárobku. Priemerný mesačný zárobok. Odmena a jej vplyv na výpočet priemerného zárobku. Použitie priemerného zárobku.