Z historie Banco de Portugal, centrální banky Portugalska - Kalabis, Zbyněk
Pokračovanie článkov o histórii centrálnych bánk. Dejiny Banco de Portugal a ďalšie významné zložky centrálnej banky Portugalska. Súčasť európskeho systému centrálnych bánk.