Aktuální trendy v rozvoji sociálních služeb v zemích EU a v ČR ve světle očekávaných změn ve struktuře populace - Průša, Ladislav
Problematika medzinárodnej komparácie sociálnych služieb a nové riešenia, ktoré jednotlivé krajiny zaviedli do praxe. Rakúsky príklad poskytovania a financovania sociálnych služieb. Nové trendy a sociálne služby v Českej republike.