Demografické projekce aneb jak se liší výsledky z pohledu použití deterministických a stochastických modelů - Šimpach, Ondřej
Zmeny vo vekovej štruktúre populácie z pohľadu biologických a ekonomických generácií. Možné spôsoby výpočtu populačných projekcií a výsledky, ktoré sú potom závislé na tom, aký model výpočtu bol použitý.