<The> Phenomenon of Social Networks and Effectiveness of Facebook Page Measuring (the Case of Slovakia) - Zorkóciová, Otília, 1954-
Názory, ohľadom teoretických východísk prehľadu platforiem sociálnych médií so zameraním na sociálne siete. Ako ich firmy môžu využiť pre marketingovú komunikáciu. Uvedenie hodnotenia efektívnosti komunikačných aktivít Slovnaftu; kľúčového, priemyselného podnikateľského subjektu na Slovensku. Údaje z najznámejšej sociálnej siete Facebook Portál LikeAlyzer umožňujú porovnať výsledky Slovnaftu s OMV Slovensko, jeho najväčším konkurentom u nás.