Horizontálne kariéry po čom zamestnanci túžia? - Ďurian, Jozef
Hierarchická štruktúra organizácie, ktorá zobrazuje väzby nadriadenosti a podriadenosti v organizáciách. Podmienky zamestnávania a nové modely riadenia a rozvoja kariéry. Pracovné postupy a kariérne kotvy. Ako dosiahnúť výkonnosť a tvorivosť zamestnancov.