Studie: Budoucnost práce v digitální éře - Púllová, Hana
Spoločnosti v novej ekonomike sa rozvíjajú, ich tržby rastú, ale počet ľudí, ktorý zamestnávajú, klesá. Čo ovplyvní budúci svet práce. Spôsob výkonu práce a zamestnávania sa stáva flexibilnejším. Najlukratívnejšie odbory budú STEM odbory - veda, technológie, inžinierstvo a matematika. Kto je v ohrození. Dopad na trendy v HR.