Do benefitů stále častěji vstupuje zdraví, služby a péče o seniory - Kazdová, Alena
Nedostatok kvalitných ľudí na trhu práce núti zamestnávateľov stále viac premýšľať o tom, ako si udržať svojich zamestnancov. Do ponuky benefitov sa dostávajú také, ktoré odrážajú potreby zamestnancov. Stravenky stále pilierom benefitov. Záujem o starostliovsť o zdravie a voľnočasové aktivity. Originálne benefity. Starostlivosť o seniorských zamestnancov. Atraktivita zamestnaneckých benefitov.