Outplacement zamestnancov 45+ - Ďurian, Jozef
Outplacement ako prejav spoločenskej zodpovednosti a etického rozmeru v riadení ľudských zdrojov. Formy využívania outplacementu a proces skončenia pracovného pomeru. Štyri generačné stupne zamestnancov v organizáciách. Situácia straty zamestnania a rizikové kategórie zamestnancov.