Using Cognitive Systems in Marketing Analysis - Červenka, Peter, 1976-
Sociálne médiá sú jedni z najrýchlejšie rastúcich komunikačných platforiem. Sú miestom pre bezprostredné a najrýchlejšie reakcie zákazníkov na marketingové aktivity predajcov. Analýza týchto typov údajov poskytuje informácie o tom, ako ľudia vnímajú rôzne komerčné produkty. Ďalšie použitie aplikácie kognitívnych systémov v marketingovej analytike pre analýzu a správu neštruktúrovaných údajov.