Do State Visits Affect Research and Development after Crisis in Selected Countries? - Kunychka, Mykhaylo, 1990-
Štátne návštevy, ako diplomatický nástroj, sú významné pre uľahčenie hospodárskych vzťahov prostredníctvom vytvárania priaznivého politického a legislatívneho prostredia. Analýza vplyvu štátnych návštev prezidentov na vplyv exportných tokov.