Pomáhať (predávať) a chrániť... - Marianyi, Peter
Vývoj a prínosy nových obalových technológií. Najnovšie trendy v obalovej technike a hlavné ciele modernej priemyselnej výroby. Bezpečnosť a ohľaduplnosť k životnému prostrediu.