Obchod prežíva priaznivé obdobie - Drahovský, Ľubomír
Hodnotenie najsilnejších hráčov maloobchodu od v roku 2015. Top 10 obchodu SR 2015 podľa počtu obchodných formátov. Obchodníci a ich tržby. Nadnárodné spoločnosti udávajú rytmus. Potravinový a nepotravinový obchod.