Ako urobiť dojem a neprísť o zákazníka? - Votrubová, Andrea
Zachovať si priazeň zákazníka musí byť alfou a omegou úsilia obchodníkov. Ako na to. Ak nie je zákazník spokojný, povie to ďalej. Ozveny Samošky.