Plast náš každodenný... kam s ním? - Marianyi, Peter
Ekonomický dopad zvýšenia podielu recyklácie plastového odpadu. Významné obmedzenie skládkovania plastového odpadu. Postupný proces recyklácie stavebných plastov v Európe. Nový zákon o odpadoch na Slovensku.