Plánujete rozšíriť podnikanie do Českej republiky? - Škulavík, Patrik
Výhody a hlavné dôvody ako a prečo založiť firmu v Českej republike. Výber predmetu podnikania a sídla spoločnosti. Získanie živnostenského oprávnenia. Postup, poplatky a základné informácie v desiatich krokoch.