Na privátne značky ide každé piate euro - Mišíková, Veronika
Ku privátnym značkám je potrebné pristupovať zodpovedne a treba ich neustále rozvíjať. Ako môžu priniesť veľa dobrého a vysoký zisk, tak môžu viesť aj k rýchlemu krachu. Až 20 percent z celkovej sumy utratenej v predajniach s potravinami a zmiešaným tovarom na Slovensku v roku 2015 si ukrojili privátne značky. Ozveny Samošky.