10 tipov, ako udržať pozornosť zákazníka - Mišík, Martin
Schopnosť získať a udržať si pozornosť zákazníka patrí medzi najdôležitejšie komunikačné zručnosti obchodníka. Overené metódy a prvých päť tipov ako na to.