HR marketing zefektivňuje lov talentů - Weinberg, Jana
Schopnosť prilákať a získať kvalitných zamestnancov ako silná konkurenčná výhoda. Nové a kreatívnejšie cesty, ako osloviť zaujímavých kandidátov. Webové kariérne stránky. LinkedIn - najväčší firemný portál v ČR. Zaujímavý pracovný inzerát. Videoinzercia - novinka v HR marketingu. Workshopy, prednášky, dni otvorených dverí. Prijímací pohovor ako súčasť budovania atraktívnej značky zamestnávateľa.