Revízia systému ochrannej známky v EÚ - Mikuličová, Jitka
Hlavné zmeny vyplývajúce z revízie systému ochrannej známky a známkového práva v EÚ. História a dôvody, ktoré k revízii viedli. Úrad Európskej únie pre duševné vlastníctvo EUIPO a transpozícia smernice (EÚ) 2015/2436 pre SR.