Pravdepodobnosť zámeny v známkovom práve EÚ - Stec, Andrej
Výber z rozsudkov či uznesení, ktoré poukazujú na niektoré otázky v oblasti ochrannej známky EÚ. Vzťah ochranných známok na národnej a európskej úrovni. Najdôležitejšie časti riešenia v predmetných kauzách.