Vážme si naše tradície - Rešutíková, Jana
Zemepisné označenia a označenia pôvodu v Slovenskej republike. Zabezpečenie kvality, bezpečnosti a konkurencieschopnosti potravín poľnohospodárskeho pôvodu. Hlavné prínosy pre podnikateľské subjekty.