Prečo (ne) nakupujeme slovenské - Krausz, Táňa
Čo ovplyvňuje podiel slovenských výrobkov v reťazcoch. Čo hľadajú spotrebitelia v skutočnosti. Ako sa obchodníci rozhodujú pri umiestňovaní slovenských produktov.