Slováci výpredaje milujú - Petrášová, Michaela
Slováci sú citliví na ceny. Nákupné správanie sa však postupne mení a predajcovia na Slovensku museli začať bojovať o zákazníkov aj inými formami. Black friday. V hlavnej úlohe marketing.