Je zdieľanie nebezpečné? - Budinská, Simona
Zdieľaná ekonomika je v zahraničí populárna, u nás ešte nedocenená. Slováci sú opatrnejší. Ako môže zdieľaná ekonomika ohroziť fungujúcich podnikateľov tradičnej ekonomiky. Názory starej a novej školy ekonómov.