Uvádzanie dodania tovaru vrátane montáže do výkazov k DPH v roku 2016 - Válek, Juraj, 1981-
Dodanie tovaru slovenským platiteľom s montážou do iného členského štátu. Zdaniteľný obchod, ktorého miesto sa nenachádza v Slovenskej republike, ale v inom štáte a tam je aj tovar zmontovaný. Evidencia DPH v súhrnnom výkaze.