Prínosy a straty spôsobené vytváraním konsignačných skladov v distribučnom reťazci, ich meranie a hodnotenie - Mruškovičová, Juliana
Konsignačný sklad v distribučnom reťazci. Spôsob fungovania dodávky tovaru cez konsignačný sklad. Konsignačný sklad z pohľadu odberateľa. Konsignačný sklad z pohľadu dodávateľa. Spôsoby hodnotenia konsignačného skladu. Návrhy riešenia v oblasti konsignačných skladov.