Určenie miesta dodania služby vzťahujúceho sa na nehnuteľnosť - Válek, Juraj, 1981-
Fakturácia DPH v prípade, ak odberateľom je firma členskej krajiny Európskej únie a odberateľ je občan Rakúska. Služby dodávané v rámci Európskej únie a prenos daňovej povinnosti na odberateľa.