Nákup služby z tretej krajiny v roku 2016 - Válek, Juraj, 1981-
Nákup a prijatie služby od dodávateľa z Európskej únie, ako aj služby od dodávateľa z tretích štátov. Zdaňovanie a zaznamenávanie do kontrolného výkazu a daňová povinnosť k DPH.