Prehľad najdôležitejších zmien v DPH v roku 2016 a ich fungovanie v praxi - Válek, Juraj, 1981-
Nové skutočnosti a najvýznamnejšie zmeny, ktoré vstúpili do platnosti v súvislosti so zákonom o dani z pridanej hodnoty č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. Príklady.