Prefakturácia pri prenose daňovej povinnosti v roku 2016 - Válek, Juraj, 1981-
Prenesie daňovej povinnosti pri poskytnutí stavebných prác platiteľom dane inému platiteľovi dane podľa paragrafu 69 odstavec 12 písmeno (j) zákona o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov.