Zoznam tovarov podliehajúcich zníženej sadzbe dane z pridanej hodnoty v SR a ČR - Válek, Juraj, 1981-
Sadzby dane z pridanej hodnoty v Slovenskej republike a Českej republike v závislosti od toho, aké tovary sú predmetom dane. Znížené sadzby dane pre vybrané druhy tovarov zo základu dane.